За нас

Кариера

РЖ Институт е постојано во потрага по талентирани и енергични луѓе со позитивен став, истрајни и упорни и кои сакаат да работат во динамична компанија. За да станете дел од тимот на РЖ Институт потребно е да бидете тимски играч со ведар дух, високо ниво на интегритет и махер во обезбедување на корисничка услуга.

Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на РЖ Институт испратете Ваша кратка биографија и мотивационо писмо на англиски јазик на следната адреса: rz.institut@mt.net.mk со назнака за кој сектор аплицирате.